Back to All Events

Day 2


09:00 Key-note Speaker 6 (30 min) - Mavi Sanchez-Vivez


09:30 Short Talk 12: Brian Noga

09:50 Short Talk 13: Alexei Ossatchi

10:10 Short Talk 14: Luke Osborn (TBC)


10:30 Coffee Break


11:00 Short Talk 15: Ekaterina Berezey

11:20 Short Talk 16: Micah Muray (TBC)

11:50 Short Talk 17: Monica Perez 


12:10 Key-note Speaker 7 (30 min) - Olaf Blanke


12:40 Networking Lunch (1h00)


13:40 Key-note Speaker 8 (30 min) - Ted Berger


14:10 Short Talk 18: Sandra Chapman

14:30 Short Talk 19: Stewart Barnes

14:50 Short Talk 20: TBC


15:10 Coffee Break (30 min)


15:40 Short Talk 21: Alan Jasanoff (TBC)

16:00 Short Talk 22: Walter Glannon

16:20 Short Talk 23: Francisco Gonzalez-Lima


16:40 Key-note Speaker 9 (30 min) - Jon Kaas


17:10 Closing remarks (30 min)

Earlier Event: September 19
Day 1
Later Event: September 21
Day 3