Day 1
Sep
19
8:00 AM08:00

Day 1


08:00 Registration and Coffee


09:00 General Key-Note Speaker - Henry Markam

09:30 Key-note Speaker 1 - Jose Millan


10:10 Short Talk 1: Mikhail Lebedev

10:30 Short Talk 2: Chistoph Guger


10:50 Coffee Break (30 min)


11:20 Short Talk 3: Pantaleo Romanelli

11:40 Short Talk 4: Giovanni Mirabella

12:00 Short Talk 5: Ioan Opris


12:20 Key-note Speaker 2 - TBC 


12:50 Networking Lunch


13:50 Key-note Speaker 3 - Dalton Dietrich


14:20 Short Talk 6: Vance Lemon

14:30 Short Talk 7: Natasha Sigala 


 15:00 Café Break and poster sessions


15:40 Short Talk 8: Manuel Casanova

16:00 Short Talk 9: Wen-Jun Gao

16:20 Short Talk 10: Ivan Pigarev

16:40 Short Talk 11: Estate Sokhadze


17:00 Key-note Speaker 4 - Talma Hendler


17:30 Preparation time and Transport


19:10 Dinner and Awards Ceremony

View Event →
Day 2
Sep
20
9:00 AM09:00

Day 2


09:00 Key-note Speaker 6 (30 min) - Mavi Sanchez-Vivez


09:30 Short Talk 12: Brian Noga

09:50 Short Talk 13: Alexei Ossatchi

10:10 Short Talk 14: Luke Osborn (TBC)


10:30 Coffee Break


11:00 Short Talk 15: Ekaterina Berezey

11:20 Short Talk 16: Micah Muray (TBC)

11:50 Short Talk 17: Monica Perez 


12:10 Key-note Speaker 7 (30 min) - Olaf Blanke


12:40 Networking Lunch (1h00)


13:40 Key-note Speaker 8 (30 min) - Ted Berger


14:10 Short Talk 18: Sandra Chapman

14:30 Short Talk 19: Stewart Barnes

14:50 Short Talk 20: TBC


15:10 Coffee Break (30 min)


15:40 Short Talk 21: Alan Jasanoff (TBC)

16:00 Short Talk 22: Walter Glannon

16:20 Short Talk 23: Francisco Gonzalez-Lima


16:40 Key-note Speaker 9 (30 min) - Jon Kaas


17:10 Closing remarks (30 min)

View Event →